Klar!

Nu har jag, tack gode gud, lämnat in heeela min ansökan. Med allt vad de innebär. Alla kort, alla papper, allt som ska vara klart för att jag ska kunna ta mig hela vägen till England.

Känns så himla skönt att det äntligen bara är klart! Det har inte känts som att det varit på riktigt fram tills nu, eller rättare sagt, det gör det väl fortfarande inte, men det känns lite mer realistiskt. Det kommer nog kännas ännu bättre när jag faktiskt fått bekräftelse från universitet att jag har kommit in!

Då börjar ju dock nästa fas… att söka boende, boka biljetter och hela den där grejen. Allt kommer som i etapper, vilket egentligen kan vara ganska så skönt så att man slipper tänka på allt på en enda gång…

Hösten närmar sig med stormsteg, och jag tror att detta är första gången i mitt liv som jag bara vill att sommaren ska passera fort, bara för att jag så gärna vill åka!

Over and out Linnéa