Prince George Canada

Jag heter Ida Renström och tar examen i Umeå, Digital Medieproduktion till våren. Just nu studerar jag en utbytestermin med marknadsföring och filmvetenskap i Kanada. Staden heter Prince George och ligger i provinsen British Colombia.

I morgon har jag presentation i min Internet Marketing kurs. Jag ska hålla i en liten “lektion”. Hade jag vetat innan jag åkte hit att jag skulle hålla i en lektion på engelska som handlar om interaktiva medier och internet hade jag nog spytt lite smått. Svettats i 10 dagar. Men nu, dagen innan, känns det inte så jävla farligt ändå. Jag kommer säkerligen säga en hel del fel, men ämnet är ju ändå något som jag känner till. Jag känner mig laddad, det känns kul. Har jag vuxigt? Har jag blivit ännu coolare sen innan? Är det möjligt? Växa 10 meter till och jag blir en mega biff. Nu är det kvällslektion i entreprenörskap, klättringsgymmet. Min grupp startar upp ett klättringsgym i PG, jag skriver bitar av deras affärsplan och lägger upp en marknadsföringsstrategi. Detta är något som kommer byggas under 2012. De har lovat mig fritt årskort som räcker hela livet. Haha, kommer jag ha nytta av? Men lite kul ändå. Nu kör vi!

Vill ni besöka min egna blogg finns den här; http://reindeerpower.blogspot.com/