Hello!

Ja, jag är fortfarande konstant trött. Hela tiden så vill jag bara sova. Jag tror aldrig att min hjärna kommer sluta gå på högvarv!

Det händer så himla mycket kul här hela tiden. Jag tror jag har haft en dag som jag helt seriöst inte hade något att göra, annars har det varit alla dagar sen jag kom hit. Idag har jag tex spelat volleyboll. Så himla kul att jag kom med i laget! Är verkligen svinnöjd med det. Det var en upplevelse att få gå på Try-outs och hela den grejen, det har jag aldrig gjort förrut. Första matchen är dock väldigt nära, bara om två veckor. Hur vi ska få ett fungerande lag fram tills dess, jaaaa, det får vi se helt enkelt.

Skolan funkar bra, det känns som att jag inte kommer dö av den. Visst, det är en heeeel del att läsa, men det funkar ändå, inte högre tempo här än hemma. Det enda som jag har lite problem med är att här läser man alla kurser parallellt, och när man som jag läser tre kurser i sociologi, ja då drar dem som in i varandra och det är mycket att hålla isär. Jag föredrar verkligen att läsa kurs för kurs, det måste jag säga.

Jag trodde ju för övrigt att jag börjat lära känna dethär stället lite bättre, men tydligen inte. Idag tog jag värsta feta omvägen hem från träningen när jag trodde att jag typ gick en genväg…. Phu, ajja, man gör det bara en gång i varje fall… Det var i varje fall vad jag försökte intala mig själv när jag gick där och mina fötter gjorde ont.

I morgon ska jag testa att spela rugby för första gången! Riktigt häftigt lär det bli! (hoppas jag inte bryter några ben bara)

Tjingeling! Linnéa